lertal tablete s prilagojenim sproscanjem

LERTAL

tablete za alergijo s prilagojenim sproščanjem

Lertal je prehransko dopolnilo v obliki dvoslojnih tablet s prirejenim sproščanjem. Lertal vsebuje kvercetin, suhi ekstrakt perile in vitamin D3. Uporablja se v primeru zmanjšanega vnosa hrane ali povečane potrebe po hranilih. Vitamin D3 prispeva k delovanju imunskega sistema, suhi ekstrakt perile (Perilla) vpliva na izboljšanje naravnih obrambnih sposobnosti organizma.

 

Uporaba:

1 tableto za alergijo na dan zaužiti z vodo, če je mogoče med obrokom.

Sestavine:
kvercetin (Sophora japonica L., cvet) v prahu; perila (Perilla frutescens B., seme) suhi ekstrakt; sredstvo za povečanje prostornine: maltodekstrin; sredstva proti sprijemanju: maščobne kisline, natrijev karmelozat (premreženi), silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin (E470b), smukec; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza (E460i); vitamin D3 (holekalciferol); sredstva za oblaganje: etilceluloza, polivinilpirolidon, hidroksipropilceluloza, karnauba vosek.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje:
Hranite na hladnem, suhem in varnem mestu, zaščiteno pred viri toplote in dnevno svetlobo. Rok uporabnosti se nanaša na ustrezno hranjen izdelek v še neodprti embalaži.

LERTAL

pršilo za alergijo

Hitra rešitev za očesne simptome alergijskega konjuktivitisa, suhih razdraženih in rdečih oči. Lertal pršilo za alergijo je sterilna oftalmološka raztopina, ki vsebuje tri naravne spojine z medsebojnim delovanjem, idealna za vnetja oči in alergijski konjuktivitis.

S svojimi lastnostmi pomirja, osvežuje in vlaži suhe, razdražene in rdeče oči, zato se uporablja kot dodatek k antihistaminski terapiji. Lertal pršilo za alergijo ima klinično dokazano učinkovitost.

Lertal pršilo

  • zagotavlja svežino in lajša simptome draženja oči,
  • preprečuje dehidracijo očesne površine,
  • obnavlja naravno ravnovesje očesne površine in solznega filma, ki je spremenjeno zaradi dejavnikov okolja, kot so klimatske naprave, izpostavljenost vetru, prahu, alergenom, onesnaženje in obremenitev oči zaradi dolgotrajne uporabe kontaktnih leč, računalnikov, slabe razsvetljave


Uporaba

  •  Pred uporabo si temeljito umijte roke.
  • Trdno držite pršilnik, s palcem ali kazalcem pritisnite nastavek za aplikacijo in razpršite pršilo ter pri tem pazite, da ne zaprete odprtine.
  • Pršilnik hranite približno 10 cm stran od oči.
  • Pršilo nanesite na zaprto oko z močnim pritiskom na pršilnik in pri tem pazite, da raztopino ustrezno razpršite.
  • Pršilo enkrat ali dvakrat razpršite ob vsakokratni uporabi.
  • Priporočljivo je, da pršilo nanesete tri ali štirikrat na dan, 3 ali 4 dni zapored.
  • Pred uporabo izdelka odstranite kontaktne leče.


Sestavine:
 
Per-Lip, natrijev hialuronat, natrijeva sol edetinske kisline, PHMB, makrogol 400, borova kislina, natrijev tetraborat, voda.

Opozorila
Pred uporabo preberite priloženo Navodilo za uporabo ker vsebuje za vas pomembne podatke o navodilih za uporabo in pomembne varnostne informacije. Hranite izven dosega otrok.

Lertal lahko kupite v naslednjih lekarnah in spletnih lekarnah.